Om oss

Lång erfarenhet har kompletterats med nytt starkt engagemang – nya ägare av UNI-VÄG

Carl Larsson och Göran Leverud är nya ägare av UNI-VÄG sedan i juli 2016. Vi arbetar hårt med att lära oss allt om vikplogarna och alla momenten i produktinen – det är intressant och kräver stort engagemang.

Med hjälp av tidigare ägaren Lars Karlsson har de båda fått utbildning och tips om hur saker ska göras för att UNI-VÄG ska drivas vidare i samma stil som sedan starten 1957.

Lasse har gett oss specialistkunskap om UNI-VÄG vikplogar och nu ska vi se till att våra kunder blir nöjda med UNI-VÄG vikplogar

– Vikplogar för proffs på vägen

Vikplogar för proffs på vägen

Tillverkningen av snöplogar i Tyresö, söder om Stockholm, startade redan 1957. Då kallades plogen ”Tengvall-plogen” och var även då ett känt namn på marknaden.

Vår bredd är vår styrka

Söker du en vikplog – hittar du den hos oss! Vi erbjuder 27 varianter anpassade för traktorer, lastmaskiner, lastbilar och övriga redskapsbärare.

Med plogbredder från 2 meter upp till 4 meter, anpassade till i stort sett alla kända och förekommande fästen – har vi marknadens bredaste sortiment av vikplogar att välja ur.

Ständig utveckling

UNI-VÄG vikplogar genomgår ständig utveckling för att möta våra kunders krav. Vi söker lösningar som ska ge dig det du behöver när du sitter i din maskin och röjer snö.

Samtidigt är vi måna om att behålla de unika egenskaper som gjort UNI-VÄG vikplogar till en av marknadens mest populära redskap för snöröjning.

UNI-VÄG tillverkade ORIGINALET – den första plogen som hydrauliskt kunde vikas och därmed sattes en ny standard för framtidens snöröjningsarbete.

Profilbild på Göran Leverud

GÖRAN LEVERUD

Göran Leverud är VD i UNI-VÄG kommer närmast från Trafikverket.

Göran jobbar främst med försäljning och är såklart även med i produktionen för att tillsammans med Carl bli mästare på UNI-VÄG vikplogar. Vikplogar för proffs på vägen.

Göran når du på 070-762 48 52 eller goran@vikplogar.se

Profilbild på Carl Larsson

CARL LARSSON

Carl Larssons roll i UNI-VÄG är produktionsplanering, produktion och inköp samt försäljning.

Carl har lång erfarenhet som företagare/entreprenör. Men från och med nu är det även vikplogar som gäller.

Carl når du på 070-7758376 eller carl@vikplogar.se

Profilbild på Katarina Larsson

KATARINA LARSSON

Katarina Larsson är administratör på UNI-VÄG.

Katarina hjälper även några andra företag med administrativa uppgifter.

katarina@vikplogar.se

Profilbild på Lars Jonsson

LARS JONSSON

Säljare Dalarna/Värmland

Tel: 070-6456044

Profilbild på Øystein Borgen

ØYSTEIN BORGEN

UNNA VEI

Tel: +47 906 46 415